Wat begon met een zoektocht naar een armband, net niet de goede kleur en te groot, eindigde in het zelf ontwerpen en maken van een armband. Na veel enthousiaste reacties en bestellingen, heb ik een webwinkel geopend. Wat begon voor de 'leuk' groeide al snel uit tot een onderneming; winkelvanbar

Altijd opzoek naar die ene armband, dacht ik m te hebben gevonden, dan was deze te groot. Ik ben zelf materialen gaan kopen en ik ben wat gaan maken, een foto’s van deze armbanden plaatste ik op facebook. Daar kreeg ik zoveel enthousiaste reacties op! Nadat ik verschillende armbanden voor vrienden en bekende had gemaakt, besloot ik naar de KvK te gaan en mijn eigen onderneming te beginnen.

Collectie
Onze armbanden worden met de hand gemaakt en op jouw polsomtrek. We gebruiken duurzame en hoge kwaliteit materialen, zoals leer, kralen en Swarovski stenen. De armbanden sluiten met een goede magneetsluiting, hierdoor kan je de armband makkelijk zelf omdoen. Onze armbanden zijn stoer, hip en vrouwelijk en hebben een luxe uitstraling. Inmiddels zijn wij gestopt met het ontwerpen en vervaardigen van armbanden.

Woonaccessoires
Naast onze eigen collectie met unieke armbanden, verkopen we trendy en sfeervolle woonaccessoires en artikelen voor de keuken in onze webshop. Met mijn passie voor interieur en styling is dit een mooie toevoeging aan mijn winkeltje. We hebben een voortdurend wisselend assortiment en hebben prachtige merken als House Doctor, Present Time, Rustik Lys, Labelr en Light en Living.

Liefs Bar 

 

 

 

© 2015 - 2022 Winkel van Bar | wonen & lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel