Levertijd
We doen onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te laten bezorgen. De levertijd van wonen, lifestyle en keuken producten verschilt van 1-5 werkdagen na ontvangst van betaling, afhankelijk van de drukte in de webwinkel. Producten die op voorraad zijn, verzenden wij zo snel mogelijk

Bestellingen worden niet apart verzonden, maar gezamenlijk als één bestelling.
Mocht je vragen hebben of wil je jouw bestelling eerder geleverd hebben, neem even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verzending
Verzenden binnen Nederland is 4,15. Jouw bestelling wordt verstuurd met postnl en met een track & trace code. We kunnen de bestelling volgen, mocht deze zoek raken bij postnl.

De verzendkosten van je bestelling zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde producten. De kaarten, kadozakjes en stickers worden in een bubbeltjes envelop verzonden, mits je geen andere producten heb besteld.

Tarief voor bubbeltjes envelop: € 2,90
Tarief voor brievenbuspakket: € 4,15
Tarief voor pakketpost: € 6,20

Een bestelling boven de 75 euro wordt gratis binnen Nederland verzonden.

Piektoeslag
Om tijdens de drukke eindejaarsperiode zoveel mogelijk pakketten te verwerken en bezorgen nemen vervoerders extra maatregelen. Er wordt speciaal voor deze periode meer personeel aangenomen en materiaal ingezet. Om dit deels te kunnen bekostigen voeren vervoerders een piektoeslag
. Tot en met 31 december 2021 geldt daarom een piektoeslag op pakketten die via PostNL worden verzonden.

Bezorgmomenten
Wil je zelf een bezorgdag kiezen waarop jij thuis bent? Dan kun je ook standaardlevering kiezen op verschillende dagen in de week. Vanaf nu kun je daarbij ook kiezen voor ochtend- of avondbezorging. 

Je hoeft niet meer thuis te blijven om jouw bestelling te ontvangen, je kiest zelf een PostNL locatie waar het pakket afgeleverd moet worden én haalt dit vervolgens op wanneer dat je uitkomt! Met 3.400 PostNL locaties in Nederland en 1.100 in België is er altijd wel een in de buurt.

 

© 2015 - 2022 Winkel van Bar | wonen & lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel